Sanja D. Mikić (19. 05.) – – deveta emisija

je i ovog puta ispričala svoju priču, odnosno pesmu koju je sama napisala, a žiri je pomislio da je ovo tekst iz neke knjige. Tokom nastupa, ona je dobila čak četiri zvezdice za prolazak u finale, a jedini koji nije pritisnuo taster bio je Žika Todorović.

Za mene je ova pesma posebna. Ja kad sam počela da pišem, pisala sam rodoljubive pesme, jer sam ja iz Peći, bila sam vezana za taj kraj. Onda mi se sa 15 godina dogodio jedan zdravstveni problem, onda sam shvatila da ako mi se nešto dogodi, najteže će mi biti što neću doživeti ljubav, to mi je bilo strašno. Tada sam napisala ovu pesmu, ja znam da možda ona nije dostojna finala – ispričala je takmičarka, ali onda joj je Dušica odgovorila “Ti si dostojna finala”.

To što jedini ja nisam pritisnuo taster, to ne znači da mi se nije dopalo. Ja sam mislio da je ovo proza i hteo sam da te pitam čiji tekst govoriš. Ovo je bilo bolje nego prvi put. Ovako interpretirati poeziju, da čovek pomisli da čitaš kao iz neke knjige, to je jako teško, od mene imaš desetku – rekao je Žika.

Je l’ možemo da te zamolimo da daš taster i da Sanja ode direktno u finale – pitala je Dušica Žiku nakon čega je on i pritisnuo svoj taster.

Sanja se ovim direktno plasirala u finale i postala prva finalistkinja takmičenja “Pinkove zvezde – All talents”.

Kategorije: All Talents, Pinkove Zvezde, Pinkove Zvezde 2018 – 2019

Tagovi: , , , ,