Orkestar harmonika “Aleksa Šantić” (19. 05.) – – deveta emisija

Večeras se održava prvo polufinalno veče u takmičarskom šou programu “Pinkove zvezde – All talents”, a večerašnju emisiju otvorio je Orkestar harmonika “Aleksa Šantic”. Oni su izveli splet nekoliko pesama, a žiri je potpuno podivljao, te su oni na kraju dobili od svih članova žirija pozitivne glasove i priliku da se plasiraju direktno u finale.

Pa vi ste divni. Želim da pohvalim profesora, drago mi je što ste ponovo na sceni “Pinkovih zvezda”. Imate moj taster za direktan prlaz u finale – rekao je Damir.

Ja nisam pritisnuo taster. Ko je moj taster pritisnuo? Neko drugi ga je pritisnuo, jer u polufinalu pet tastera znači da neko ode direktno u finale. Uglavnom bili ste odlični, ubacili ste i rok. Bili ste odlični, ali ne za moj taster, moj taster ne važi – naveo je Žika.

Ja sam pritisnula taster jer su oni toliko šarmantni i slatki, ovo je toliko gruvalo sve vreme da je potpuno fantastično – rekla je Dušica.

Kija je istakla da su od nje dobili taster i da što se nje tiče oni zaslužuju da idu direktno u finale, a sa njom se složio i Sloba. Ipak, oni se nisu plasirali direktno u finale jer nisu dobili svih pet tastera za direktan plasman, s obzirom na to da je Žika svoj taster poništio.

Kategorije: All Talents, Pinkove Zvezde, Pinkove Zvezde 2018 – 2019

Tagovi: , , , ,