Orkestar harmonika “Aleksa Šantić” (12. 05.) – osma emisija

I ove nedelje uživamo u nastupima takmičara a svoj prvi večerašnji nastup imao je orkestar harmonika “Aleksa Šantić” iz Bijeljine. Kada je čuo kako zvuče, Damir Handanović odmah je prokomentarisao: “Ovo je top, nikada nisam video ovoliko harmonika na jednom mestu”.

Žiri tokom ovog nastupa nije skidao osmehe s lica, a u jednom momentu Sloba Radanović je zapevao, dok je Kristina Kija Kockar uživala. Članovi orkestra nagrađeni su velikim aplauzom, a zatim su usledili i pozitivni komentari od Kije, Slobe, Dušice, Žike i Damira.

Ja slušam sve. Muziku delim na dobru i lošu. Ovo je jedna lepa narodna muzika, lepo ste to izveli. Imate moje da – rekao je Damir Handanović.

Tokom svog komentarisanja Kristina Kija Kockar rekla je jednom dečaku iz orkestra da liči na njenog bivšeg supruga Slobodana Radanovića, koji je takođe jedan od članova žirija “Pinkovih zvezda”.

Drago mi je što čuvate tradiciju i drago mi je što ova deca vole muziku. Sviđa mi se što su devojčice pre svega ovde sa gitarom i harmonikom. Svi ste divini i tako treba da nastavite. Ti si mi presladak, non-stop govorim Slobodanu: “Vidi što je presladak mali”. Rekla sam da ličiš na Slobodana kad je bio mali – izjavila je Kristina Kockar.

Samo ja nisam znao da sviram, ali sam znao da pevam – dodao je Sloba.

Orkestar harmonika “Aleksa Šantić” iz Bijeljine dobio je svih pet pozitivnih glasova, zbog čega ćemo ih gledati i u nastavku takmičenja.

Kategorije: All Talents, Pinkove Zvezde, Pinkove Zvezde 2018 – 2019

Tagovi: , ,