(19. 05.) – – deveta emisija

Mađioničar izvao je neverovatne trikove koji su žiri, ali i publiku ostavili bez teksta. Naime, on je iz kutije koja je bila probodena mačevima “izvukao” živu i zdravu devojku, a zatim im se na sceni pridružila i Kija. Devojka je vezala mađioničaru ruke, pa su on i Kija ušli iza paravana. Kristinin sako završio je na mađioničaru, koji se zatim odvezao, a onda stvorio motor na sceni. Sloba je ustao da proveri da li je motor pravi, a onda ga i provozao, na šta mu je Kija dobacila “Zaljubila sam se ponovo”.

Nakon toga, mađioničar je izveo još jedan trik. Dao je Slobi da stavi maramicu oko struka, a kada je Kija povukla ovu maramu pored nje izvukla je i Radanovićev donji veš, koji je na sebi imao Kristinino ime.

Provokator mali. Na stranu ti trikovi, on nas je sve vreme animirao i bio je zanimljiv, tako da duplo si bolji nego prošli put – naveo je Sloba.

Ja se uopšte neću dužiti, samo ću da ustanem i da zamolim publiku za aplauz, bravo – rekla je Dušica koja je dala ovom takmičaru zvezdicu za direktan plasman u finale.

Prvi trik je bio najbolji, svaka čast. Dobar trik je bio ovaj sa izvlačenjem maracime iz Dušičinog rukava. Ostalo je bilo trapavo, predugačko i za dečije rođendane. Gaće su mi bile na ivici – naveo je Žika.

Kija je istakla da joj se ovo jako dopalo, kao i Damir, ali o daljem plasmanu ovog takmičara žiri je odlučiti kasnije.

Kategorije: All Talents, Pinkove Zvezde, Pinkove Zvezde 2018 – 2019

Tagovi: , , , ,