(19. 05.) – – deveta emisija

je milionskom auditorijumu prestavila svoj vanserijski talenat, ples. Žiri je bio fasniciran njenom koreografijom punom vratolomija uz pesmu “Sve je laž”, a žiri je dugo razmišljao da li da joj da svih pet tastera, što bi značilo da se ona direktno plasira u finale.

Ja moram da kažem, kad je promenila onu sliku i kad se ispisalo ono “Budućnost” nešto se pokidalo u meni, tu si me grunula – navela je Dušica.

Meni je ovo bilo izvanredno s tim što nisam odmah provalio ko je u pitanju, mislio sam da je neka druga devojka kad je izašla, mislio sam da peva. Za mene je ovo stvarno odlično, mislim da je finale – rekao je Damir.

Ja ne mislim da je ovo za finale, meni je ovo isto kao i prvi nastup, malo gimnastike, malo baleta, nije bilo tečno i meni se ovo nije dopalo – bio je oštar Žika.

Mene jesi oduševila, spremnošću i tim pokretima koje nisam video do sada. Video sam da si i glumila sve vreme tokom nastupa, uživela si se u pesmu, ja mislim da jeste za finale – istakao je Sloba.

Bilo je sve divno, ali videćemo i ostale kandidate. Zapisala sam svoje mišljenje, meni se ovo svidelo, ali slažem se sa Žikom uglavnom se ponavljate – rekla je Kija.

O daljem plasmanu ove takmičarke, žiri će ipak odlučiti kasnije, s obzirom da tokom nastupa nije bio jednoglasan.

Kategorije: All Talents, Pinkove Zvezde, Pinkove Zvezde 2018 – 2019

Tagovi: , , , ,