– 2019 – All Star – NAJAVA

Peta sezona šou-programa “Pinkove zvezdice” biće drugačija od svih do sada.

– Televizija Pink spremila je nešto što će publiku potpuno oduševiti i ostaviti bez daha. Naime, kroz šou-program “Pinkove zvezdice” prošlo je mnogo talentovane dece, a dosta njih je pridobilo obožavaoce širom sveta koji stalno šalju molbe na adresu Pinka da ih ponovo gledaju na ružičastoj televiziji u nekoj TV formi. Zbog ovog velikog interesovanja fanova malenih zvezda produkcija “Pinkovih zvezdica” rešila je da napravi projekat koji će se totalno razlikovati od svih do sada. Nova sezona “Pinkovih zvezdica” okupiće finaliste i učesnike koji su se istakli dobrim glasom i harizmom, a nisu bili pobednici svih dosadašnjih sezona na radost obožavalaca šoua za najmlađe – kaže izvor.

Kako saznajemo, od takmičara u šouu bi trebalo da se takmiče Ljuba Stanković, Nika Purić, Darija Vračević, Pavle Vasiljević, Igor Lazarević, Matija Vitić, Marija Serdar, Lena Stamenković, Roko Blažević, Marko Bošnjak, Petar Bulatović i drugi.

– Lena Stamenković, Mateja Vukašinović, Igor Lazarević, Marija Serdar, Pavle Vasiljević, Marko Bošnjak, Roko Blažević, Ljuba Stanković, Petar Bulatović i mnogi drugi naći će se u novoj sezoni “Pinkovih zvezdica” i odmeriće snage međusobno – otkriva izvor blizak Televiziji Pink.

Ova nova sezona će biti posebna i po tome što će publika svedočiti promeni i napredovanju takmičenja, a kako saznajemo, biće i novih segmenata emisije.

A što se članova žirija tiče, za sada je siguran angažman Jelene Tomašević, Goce Tržan i Leontine Vukomanović, a za preostala dva člana žirija su pregovori u toku, objašnjava izvor.

Kako saznajemo, spekuliše se da će u novoj sezoni “Pinkovih zvezdica“ među žirijem biti i Zvonko Pantović Čipi, dobro poznat pevač iz grupe “Osvajači“.

Kategorije: Pinkove Zvezdice

Tagovi: , ,