– Slučajno (15. 04. – dvadeset sedma emisija) – sedma grupa

ima 16 godina i dolazi iz Vrbasa. On se predstavio pesmom Saše Kovačevića ”Slučajno”.

– Joj, šta da kažem? Veljko je mnogo sladak dečko i podseća me na mog sina Kostu. Ti šta god da otpevaš, meni je sve dobro – objasnila je Dara.

– Mnogo ste mladi. Odlično si otpevao i samo boja treba da ti sari i mutira i biće to odlično. Vidi ga kako je sladak, devojčice će poludeti za njim – dodala je Maja.

– Evo, sve što je Maja rekla, ne bih ništa ni dodala ni oduzela – rekla je Zorica.

– To znači da smo gladni – našalila se Maja zato što se Zorica složila sa njom.

– I ja se slažem sa Majom. Očigledno je da tvojoj boji glasa treba još malo vremena. Kako si zvezda u školi tako ćeš biti i na televiziji. Bravo dečko i sve najbolje. Divan si – rekla je Dragana.

– Dragana, nadam se da ćeš mi oprostiti onih 5.000 evra koje si mi pozajmila pošto je vreme posta – otkrila je Maja ničim izazvana.

– Veljko, ti si izabrao pesmu po svojoj meri i po svojim godinama. Baš lepo. Pevaj ono što se peva danas, ne treba tebi ozbiljna pesma. Bravo Veljko – pohvalio je Šaban takmičara.

U peti krug direktno prošao je Georgije Kovačević, dok su uz orkestar ponovo pevali Veljko Krivokapić i Admir Gaši. Ubrzo je usledio i baražni deo kada su takmičari pevali uz pratnju orkestra. Posle teške odluke žirija, odlučeno je da dalje ide Admir Gaši. Milan Kalinić se na kraju skinuo jer mu je bilo pretoplo na bini, a taj trenutak izazvao je ovacije u pulici.

Veljko Krivokapić – Nikome ni reč

Admir Gaši – Dođi da ostarimo zajedno

izvor: pink

Kategorije: Pinkove Zvezde, Pinkove Zvezde 2016 – 2017

Tagovi: , ,