– Pitaju me pitaju (29. 06. – trideset osma emisija) – drugo

u drugoj finalnoj večeri ”Pinkovih zvezda” predstavila se pesmom Olivera Madića ”Pitaju me pitaju”.

– Podigla si žiri na noge i ja apelujem na produkciju. Pravo si osveženje na našoj pop sceni – rekao je Kalinić.

– Nina je neko ko je vratio osamdesete. Ne volim kada žena peva muške pesme. Oliver je neprevaziđen. Međutim, to zameram drugima, a tebi zameram to što si drska i bezobrazna i prijatelji su ti napravili ovako dobru matricu. Ja bih da mi gospodin Mirko Gavrić napravi takvu matricu. Ti si to muški odradila i sa tom matricom si donela inovativnu energiju. Ti si za mene nova Slađana Milošević – kazala je Maja.

Moram da ti kažem da savršeno i moćno izgledaš večeras. Imaš i neku ekstravaganciju. Nešto me asocira na Josipu Lisac i na Slađanu Milošević. Nina, ti si jedan ozbiljan pevač i ozbiljan vokal i mnogo mi je drago što smo u ovom serijalu imali takvog takmičara. Mislim da si izuzetno ozbiljna. Ako te ljudi iz tog sveta još nisu zapazili, ja apelujem sada – rekla je Dragana Mirković.

– Nina, ti si meni otkrovenje u ovom takmičenju. Mi smo klasični narodnjaci, ali mi smo te odnegovali i doveli do ove pozicije. Sad prelazi naš teret na publiku. Mi smo imali sluha za takav talenat i doveli smo te dovde. Nadam se da će publika glasati za tebe – istakla je Zorica.

– Nina, ti si posebna i zanimljiva. Imaš taj neki svoj fazon koji furaš i to je super – dodala je Dara.

– Ja se ne razumem u ovu muziku i ne sviđa mi se, ali kad Nina peva to je prelepo. Zavoleo sam. Nema mrvice greške u tvom pevanju. Samo nemoj da svaštariš, jer dobra si tako – dodao je Šaban.

izvor: pink

Kategorije: Pinkove Zvezde, Pinkove Zvezde 2016 – 2017

Tagovi: , , ,