i – (06. 05. – trideseta emisija) – dueli

Četvrtu grupu čine (16) iz Skoplja i (20) iz Niša. Nikola je prvo pevao “Žal za despina” od Nauma Petreskog, pa “Prekasno” od Amara Gileta, dok je Lazar otpevao “Ne idi s njim” od Saše Matića, a onda i “Kafana je moja sudbina” od Tome Zdravkovića.

Nikola Stanišić – Žal za despina

Lazar Jovanović – Ne idi s njim

Nikola Stanišić – Prekasno

Lazar Jovanović – Kafana je moja sudbina

Nakon što je četvrti po redu duo otpevao svoje pesme u “Pinkovim zvezdama”, Maja Nikolić je priznala da joj je dosadno, pa je došla na zanimljivu ideju:

– Ja volim kafanu. Meni je dosadno, ajde da igramo nešto. Ajde da se igramo, Šabane, masne fote.

Zorica je pokušala da prokomentariše Nikolin nastup, ali je Maja onda ustala i pitala Kemiša da mu sedne u krilo, pa je on počeo da se brani da bi se umešala i Zorica:

– Zašto? Nemoj da me brukaš sad.

Kemiš je onda popustio i dozvolio Maji da sedne, a onda se zajedno sa njom spustio dole, da bi tamo od Maje dobio poljubac, a onda se ona prebacila kod Zorice.

– Ja znam da sam na Farmi fasovala ribu, jer me žena izljibila kako me Kemiš nije izljubio poslednjih pet godina – otkrila je Zorica, pa je Maja počela da je ljubi.

Posle je prešla i kod Dare, gde ju je ona dirala po grudima, na šta je Zorica rekla da se “uzbudila na nju”, pa kod Šabana, što je iznenadilo Milana Kalinića.

– Molim vas, snimite Darine crvene čizmice i Darinu butinu, ja ne verujem da Dara ovako izgleda – rekla je Maja.

– I ne nosim “ćega” domaćinske – našalila se tada Dara na njen račun.

– Pa, morala sam kad sam napravila zvezdu. Ajde ti zvezdu u tangama napravi – imala je spreman odgovor Maja, pa izazvala Milana da poljubi Daru makar u nosić.

– Poljubio je on mene. Mi smo se izljubili psole toga, pružili smo ruku jedno drugom – osvrnula se tada Dara na svađu sa Milanom.

Kako se žiri zabavljao tokom Majine šetnje od stolice do stolice pogledajte u snimku.

Maja Nikolić iz krila u krilo

Posle Majinog šetkanja od stolice do stolice, prvi je takmičare komentarisala Zorica.

– Nikola, dušo, ti si u prošlom krugu pevao pesme koje nisu bile zahtevne, ali si ga sad tako sašio baš meraklijski, a onda si vrlo mudro odabrao drugu pesmu koja je dijametralno različita. A što se tebe Lazare tiče, sad si mi bio mnogo sigurniji – rekla je Zorica, sa čim se složio i Kemiš, ne želevši ništa da doda.

– Ja sam zaboravila šta ste pevali. meni je bilo lepo. Ja sam dobila emocije, ljubav, mene su izljubila četiri člana žirija, tako da se ja sutra budim kao “superekstralejdi” Maja. Nikola je presladak i toliko slatko peva, ali je mogao bolje, ali ima harizmu, kad se nasmeješ, verujem ti sve što lažeš. A dečko broj dva – bio si odličan, ali jednoličan – objasnila je Maja i dodala da će ona i Kemiš da vežbaju džez kod kuće kad Zorica ode na tezgu, a Brunclikova ju je prekinula u priči počevši da peva, ali je Maja nastavila čim je Zorica završila.

– Milane, ako nisi čuo ovu pesmu, kreni ponovo u vrtić, pa u osnovnu školu – rekla mu je Maja, na šta je on na kraju morao da odreaguje.

– Samo mi daj neki diskretan znak kad si završila – nije želeo da ulazi u raspravu on, ali mu se na licu videlo da se iznervirao.

Kad je Dara počela da komentariše, Maja ju je prekinula, pa se ona iznervirala i spustila stolicu.

– Produkcija me je minumim 20 puta ribala zbog tebe – rekla je Maja Zorici, koja se tada zapitala zašto je nisu izbacili.

– Momci, bili ste i jedan i drugi dobri. Baš ste bili dobri. I ti si Nikola pevao dobro – rekao je Šaban, a Dara se nije bunila što nije komentarisala, jedva dočekavši da Maja završi sa pričom.

Na kraju je usledilo glasanje, posle kog je Milan otkrio da je žiri ponovo jednoglasno odlučio da direktno dalje prođe Nikola, dok će Lazar pevati još jednom u baražu.

izvor: pink

Kategorije: Pinkove Zvezde, Pinkove Zvezde 2016 – 2017

Tagovi: , , ,