– Ne tuguj majko (29. 06. – trideset osma emisija) – drugo

predstavila se pesmom ”Ne tuguj majko” Cece Ražantović, a svi u studiju su ponovo bili dirnuti njenom interpretacijom.

Vokalnim sposobnostima i ponašanjem šesnaestogodišnje Beograđanke divi se ceo region, a pohvale stižu i od eminentnih muzičara sa ovih prostora.

– Indira da se rodila u Americi, bila bi milionerka – kazao je Milan.

Indira do pobede, Indira do pobede – skandirala je Dara Bubamara.

– Ona se nije ni rodila kada je ova pesma nastala – zaključila je Zorica.

Ja sam prvo fasciniran ovom svirkom. Ti pevaš kao tri Boga. Ne kao jedan nego kao tri. Ja ne znam šta reći za takvo pevanje i tolicko godina. Ja bih se ovom prilikom odjavio i poželeo svima sreću. Ne znam više ko bolje peva. Ne znam više ni šta da kažem. Nek mi oproste gledaoci i publika i moje koleginice. Ja se odjavljujem, ja mislim da žiri neće biti prisutan u narednim emisijama. Želim vam sve najlepše. Ispunili ste mi i srce i dušu. Želim vam da doživite bar 70% slave koju smo mi doživeli – kazao je Šaban.

– Indira do pobede, Indira do pobede – skandirala je i Zorica Brunclik, pa se i ona ”odjavila”.

– Šaban je sve rekao i ja ne moram da se ponavljam. Rekla bih isto. Pored Indire svi su dobri pevači i svi su zaslužili pobedu. Sada je pitanje ko će dobiti blagu njansu da dođe do pobede. Meni je jako drago što imamo ovako mlade takmičare. Ti si jedan izuzetno savršen vokal Indira i imaš super navijače. Najjače navijače – rekla je Dragana Mirković.

izvor: pink

Kategorije: Pinkove Zvezde, Pinkove Zvezde 2016 – 2017

Tagovi: , , ,