– Noć mi te duguje (15. 04. – dvadeset sedma emisija) – sedma grupa

ima 21 godinu i dolazi iz Mirkovca, a predstavio se pesmom Zdravka Čolića ”Noć mi te duguje”.

– Naježila sam se. Prelepo – kazala je Maja.

– Ti si ovu novu šansu iskoristio 1.000 posto, a ne 100 posto – objasnila je Zorica.

– Svi su me zvali da mi kažu kako sam mogla nešto protiv Georgija da kažem. Ti si večeras otpevao, što bi rekao Šabanov kum Kole, iz m*da – rekla je Dara Bubamara.

– Mnogo mi je drago Georgije što si sve naše kritike uvažio. Tvoja energija i emocija i način na koju si ti ovu pesmu predstavio, sve greške su bile nebitne. Interpretacija je bila moćna i mnogo mi je drago što si dobio još jednu priliku jer ti si se veoma dopao publici – dodala je Dragana.

– Georgije, ja mnogo volim muziku i muzika je moj život. Nisam nikad mnogo zaradila od muzike jer sam je pevala iz hobija. Ostavio si pečat ovom interpretacijom i čast mi je da stojim ispred tebe i da te slušam – kazala je Maja.

– Ako budeš pravio neku svetsku karijeru, tebi će biti jako lako. I bio bi Žorž, recimo. Što se pevanja tiče, ti si razvalio – kratak je bio Šaban.

U peti krug direktno prošao je Georgije Kovačević, dok su uz orkestar ponovo pevali Veljko Krivokapić i Admir Gaši. Ubrzo je usledio i baražni deo kada su takmičari pevali uz pratnju orkestra. Posle teške odluke žirija, odlučeno je da dalje ide Admir Gaši. Milan Kalinić se na kraju skinuo jer mu je bilo pretoplo na bini, a taj trenutak izazvao je ovacije u pulici.

Veljko Krivokapić – Nikome ni reč

Admir Gaši – Dođi da ostarimo zajedno

izvor: pink

Kategorije: Pinkove Zvezde, Pinkove Zvezde 2016 – 2017

Tagovi: , ,