– Onaj ko te ljubi sretan je (29. 06. – trideset osma emisija) – drugo

predstavio se pesmom ”Onaj ko te ljubi sretan je” Tošeta Proeskog.

– Ja sam gledao više u ovu devojku koja je plesala nego u Andriju. On razbija kako peva. Ti si standardno dobar, ubijaš, razvaljuješ, glas ti je kao kuća – rekao je Šaban.

Svaka čast i za energiju i za stas i za galas. Svaki put si fantastičan. Videćemo šta će biti na kraju – istakla je Dara.

– Ti si jedini kandidat u ovom serijalu koji mene izbaci iz koloseka. Svaki put. Saki put se pripremam i hoću da budem ozbiljna i ne želim da reagujem emocijom na tvoju interpretaciju, sve se rasprši. Ti si kompletna pojava. Što se mene tiče, ja bih glasala za tebe. Ti si za mene pobednik. Moja porodica i ja glasamo za tebe – oduševljena je bila Zorica.

Mnogo mi se sviđa, Zorici su poslednjih par pevača prvi. Ja sam preponosna što sam član žirija ove sezone. Treba reći nešto lepo. Uopšte mi nije bilo teško da hvalim. Svaka čast. Da mi je neko rekao da imamo ovoliko dobrih pevača ja mu ne bih verovala. Ja sam za tebe, Andrej, rekla da imaš divnu boju glasa i da me podsećaš na divnog Tošeta Proeskog. Ti si svoj na svome na ovoj sceni. Sreća što nisam bila tu kada si pevao ”Poljsko cveće”, skupljali bi me ovde. Ti si neko ko mene baca u nesvest – iskrena je bila Dragana Mirković.

– Umilna boja. Toliko umilno pevaš, ali ja nisam obratila pažnju na sve, samo sam gledala kako Šaban gleda plesačicu. Ponosna sam na tebe jer si pobedio tremu. Posle par krugova ti si postao Andrej kakav treba da budeš. Mi smo ti bili vetar u leđa i Zorica te voli najviše i glasaće za tebe – kazala je Maja Nikolić.

– Veliko poštovanje za Zoricu Brunclik jer me je podržala i gostovao sam na njenom koncertu – zahvalio se Andrej Brunclikovoj.

izvor: pink

Kategorije: Pinkove Zvezde, Pinkove Zvezde 2016 – 2017

Tagovi: , , ,