– Veruj u nas (29. 06. – trideset osma emisija) – drugo

oduševio je članove žirija i pokrenuo lavinu emocija nakon što je izveo Adilovu pesmu ”Veruj u nas”.

– Naježila me je ova devojka koja je plesala sa njim. Dočarala je ono što je trebala. Nije žalila ni haljine ni ruke. Albert je po navici standardno dobar. I ova pesma je mnogo dobra. Ti si to doneo kao Adil – kazao je Šaban.

Ovo je moja omiljna pesma. Ovo je najbolji nastup večeras. Bravo. Pozdrav i za tvoju publiku ovde imaš najveće fanove – oduševljena je bila Dara.

– To su Smederevci! Sve je palo u zasenak koliko si ti sam sebe prevazišao. Samo se smej – poručila je Zorica Brunclik Albertu.

Smederevo i Požarevac. To je neraskidiva veza. ja bih želela da ponovim ono što sam već jednom rekla. Meni se mnogo dopada što si ti specifičan pevač. Tvoj glas je drugačiji kao što je i Adil drugačiji. Drugačiji su ti trileri i to je fascinantno. Divno je što postojiš i divno je što imamo ovako mladog pevača – rekla je Dragana Mirković.

– Medi, Alebrte, tvoj osmeh govori hiljade jezika. Volim to ludilo koje nosiš i tu harizmu. Drugačiji si i poseban, a to je presutno da budeš zvezda. To koliko se ti raduješ kad pevaš to niko ne može da kupi – dodala je Maja Nikolić.

izvor: pink

Kategorije: Pinkove Zvezde, Pinkove Zvezde 2016 – 2017

Tagovi: , , ,