– A tebe nema (20. 02. – dvadeset šesta emisija)

se pojavila na sceni u vrlo provokatvnom izdanju a onda se pokajala zbog toga.

Naime, dekolte je bio baš istaknut pa je Marina nakon komentarisanja dobre izvedbe njene pesme kroz smeh prokomentarisala:

“Pa dobro, imaš dobra pluća pa si uspela sve to da izneseš”

Nakon što je čula ovaj komentar, Milana se malo postidela pa je mikrofonom pokušala da prekrije grudi. Međutim, Milan Kalinić je to primetio pa ju je svojim rečima ali i postupkom još više postideo.

“A što tako? Pokazuješ pa onda kriješ mikrofonom? Solidariću se sa tobom”, rekao je on a onda raskopčao košulju i pokazao svoj dekolte. Kandidatkinja se okrenula od stida.

“Pa nemoj onda da se mangupiras sa tim haljinama”, poručio joj je voditelj.

Međutim, i Mili je morao da prokomentariše haljinu i njeno ponašanje.

“Čekaj, ti si obukla tu haljinu a neugodno ti je da to tako stoji. To je samo zbog šou biznisa. Ona kao da smo je ispod tuša uhvatili pa drži peškir”, rekao je on ali je kandidatkinja prokomentarisala da ju je Milan postideo.

“Čak i ovo što držiš ruke, to si ti. Ne treba nikada da se ograničavaš, pogotovo kada izađeš na stejdž. Sve te ograde koje mi sami sebi stavljamo u svojoj glavi su za ovaj posao katastrofalan. Svako je savršen onakav kakav jeste i slobodno, daj tu slobodu da se vidi”, objasnio je Mili i uspeo da oslobodi takmičarku.

Kategorije: Pinkove Zvezde, Pinkove Zvezde 2015 – 2016

Tagovi: , ,