– Žena prijatelja mog (24. 12. – trinaesta emisija)

dolazi iz grada Vitez u Bosni i Hercegovini i ima 20 godina, a dobio je tri glasa.

Trebalo mi je malo više glasa ovde. Gledala sam te u prošlom krugu, dobar si pevač. Bio si u refrenu konstantno nizak, drugi deo refrena falš. Kao da ti nije bio dan, kao da si bio neraspoložen. A znam da možeš mnogo bolje da pevaš i nije bilo za pet stolica. Odlučujemo na osnovu nijansi. Nisam mogla da ustanem, ali odličan si pevač – rekla je Maja Nikolić.

– Činjenica je da nas je ona devojka ubila. Dok je ovaj momak pevao sasvim okej, nemam ja Bog zna šta njemu da zamerim. Meni je to bilo sasvim solidno – rekao je Šaban Šaulić.

Hvala Bogu, ti ideš u baraž i to si 100% zaslužio. Ja znam da ti možeš još bolje. Dobar je on meni. Srećno ti u baražu – rekla je Dragana Mirković.

Ja sa Gagom u komunikaciji, krenem do Niša, a završimo iz Šimanovaca na Autokomandi. Nikada mi nije rekla do kraja. Ja tebe obožavam. Draganina komunikacija je “Ti si 100% baraž, 100% valjaš i moja zamerka je da si 100% dobar”. Ništa nisam shvatila šta si htela da kažeš – zamerila je Maja Nikolić svojoj koleginici ovo.

izvor: pink

Kategorije: Pinkove Zvezde

Tagovi: , ,