– Idu dani majko moja i Rađaj sinove (05. 11. – šesta emisija)

dolazi iz Sarajeva. Ima 21 godinu i nakon njegove interpretacije glas su mu dali Šaban Šaulić, Dara Bubamara i Dragana Mirković.

– Niko kao Šaban. On je kralj narodne muzike – rekla je Dara, a potom dodala:

– Unesi malo emocije u refrenu.

– Čuje se da on ima glasa i talenta. Treba samo malo kontorle nad glasom. Ti ga imaš i to jeste najvažnije – savetovala je Dragana takmičara.

– Momak, krajevi su ti katastrofa. Sve falš. Imao si sreće da si u strofama nešto fino i otpevao. Kako je odmicalo, krajevi su bili falš da je to bilo strašno. Moraš da se kontrolišeš i na pozornici si gde treba da daš svoj maksimum. U početku je bilo sasvim okej. Nemoj u drugoj pesmi da obrukaš ni mene ni sebe – savetovao je Šaban Eldara.

Eldar Katana – Idu dani majko moja

Drugi izbor ovog takmičara bila je numera ”Rađaj sinove” koju u originalu izvodi Džej. Žiri svoju odluku nije promenio nakon ove pesme.

– Istina je da sam bio na ivici da se spustim dole. Manje si imao grešaka nego u prvoj pesmi. Možda u baražu nađeš neku pesmu koja će da nas oduševi i sa kojom ćeš moći da prođeš dalje – kazao je Šaban.

– Sve je istina. Baš tako kao što je rekao gospodin Šaulić. Ima tu mnogo da se radi – nadovezala se Aleksandra.

– Mora da se kontroliše. Probaj da snimaš sebe i da slušaš šta to valja i šta ne valja – savetovala je Dragana takmičara.

Eldar Katana – Rađaj sinove

izvor: pink

Kategorije: Pinkove Zvezde, Pinkove Zvezde 2016 – 2017

Tagovi: , ,