– Neka ide život i Pustite me da ga vidim (05. 11. – šesta emisija)

bila je učesnica prve sezone ”Pinkovih zvezda”. Iako se pored Dragane Mirković i Dare Bubamare podigla i Zorica Brunclik, onog momenta kada je Šaban dao svog glas, Zorica je svoju stolicu spustila.

– Ja sam se prva podigla. Devojka je zaista odlično otpevala. Ima lepu boju glasa i ima lepe trilere. Sigurna je na sceni, lepo izgleda i lepo se obuka. Za mene si super – rekla je Dara.

– Jako lepo izgledaš na sceni i dobro nam došla. Ono što je sigurno, jeste da zaslužuješ tri stolice. Zorica smatra da ne treba i spustila je svoju stolicu kada se podigao Šaban – objasnila je Dragana.

– Vidi se da si mlada, a i ja sam malo bolećiv prema ženama. Na mišiće sam podigao ovu stolicu, baš si dobro otpevala i žao mi je što se spuštaju stolice kada neko zna da peva – obajsnio je kralj narodne muzike.

Aleksandra Rikanović – Neka ide život

Druga numera za koju se odlučila bila je ”Pustite me da ga vidim”. Nakon ove njene izvedbe, Šaban je spustio svoju stolicu, ali se Zorica ponovo podigla.

– Prvu pesmu je otpevala sasvim solidno, a druga nije bila dobra i zato sam se spustila. Sa ovom pesmom si sve odbacila. Bilo je mnogo nečistih tonova, sve je kulminiralo da spustim stolicu – objasnio je Šaban.

– Za ovu devojku bih dala treći glas da nije Zorica. Slažem se sa gospodinom Šaulićem da si u prvoj bila dobra i da će u drugoj biti bolje. Sve se dešava, ali kontinuitet u lošem intoniranju je nešto što ja lično ne mogu da istolerišem – kazala je Aleksandra.

– Čula sam da si falš, znači nije mi prdnuo slon na uvo. Znaš da pevaš, a kada se Šaban podigao, znala sam da nisi za četiri stolice, već za tri. Zato sam se i podigla kada se on spustio – dodala je Zorica.

– Apsolutno se slažem sa Aleksandrom. Čitava pesma je bila van tona, a tako si divno skinula Cecinu boju i šteta što si bila u falšu – iskrena je bila Dragana Mirković.

Aleksandra Rikanović – Pustite me da ga vidim

izvor: pink

Kategorije: Pinkove Zvezde, Pinkove Zvezde 2016 – 2017

Tagovi: , ,