Osmi kandidat je .

“Volim da te volim” je prva pesma. Refren je presudio. Bora jedva čeka da čuje drugu pesmu. “Prvi deo pesme stvarno katastrofa, refren odličan.” Posle ovog komentara su se pobunili Ceca i Bora. Marina je podržala Miroslava, što ga je navelo da spusti svoju stolicu kako bi poljubio Marinu. “Ne dam ja na tebe danas ni u ludilu.” rekao joj je. Milana je zanimalo, zašto je odlučio da poljubi Marinu. On je odgovorio: “Zato što smo večeras ortaci pravi i stvarno ćemo sve učiniti sa ovo troje tamo da se izborimo”, objasnio je Miroslav.

Ceca je poručila takmičaru: “Imaš glasčinu! Otpevaj drugu pesmu, molim te daj sve od sebe. Ne mogu više da ga slušam. Moramo da ga demantujemo!” Marina je reagovala na ovu Cecinu rečenicu podizanjem svoje stolice. “Ostaću gore, lako mogu da se spustim”, poručila je ona, a zatim nastavila: “Ako on ima glasčinu, šta onda ima Haris Džinović?!” Ceca: “On se zove Haris Džinović, a dečko se zove.. kako se zoves dečko? . Svako je individua za sebe Marina. Ja se izvinjavam. Svaka ptica svojim glasom peva, Marina” “Jao i ti vise sa tim pticama” Bora je rešio da prekine raspravu “Kada se bude takmičio gospodin Haris Džinović, mi ćemo oceniti.”
Marina je potom poručila Vladimiru: “Hajde sada, ostavi me gore.”

Druga pesma je “Mi nismo mi”. Haris je bio jedini član žirija koji Vladimiru nije dao svoj glas. “Dobro. Refreni mu dobro idu. Što bi rekao Miroslav strofa bila tako-tako, a refren je bio ok, sem ovog kraja koji se nikako ne peva tako narodnjački na ovu pop kompoziciju.” Bora je dodao: “Složićemo se ovog puta sa ovom levom stranom… Sa levacima.”

Kandidat je dobio 4 glasa.

izvor: kurir

Kategorije: Pinkove Zvezde, Pinkove Zvezde 2014 - 2015

Tagovi: , ,