Šesti takmičar koji nastupa je .

“Šta on to ima” je njegov prvi izbor. Bora se poslednji digao jer je, kako je rekao, Ibrahim očigledan narodnjak po vokaciji, pa je prepustio stručnjacima za narodnjake da ocene. Ostali članovi žirija su tražili drugu pesmu.

Druga pesma je “Ne mogu bez tebe ja”
Miroslav se, po završetku izvođenja pesme, podigao. Iako je Ibrahim počeo da proslavlja, Miroslav nije želeo da da svoj glas Ibrahimu. “Iskreno govoreći, bilo bi mu previše svih pet”, rekao je Miroslav. Marina se složila. Na Milanovo pitanje, zasto je pritisla zeleno dugme, ona je rekla: “Zbog druge pesme. Dopao mi se refren kako je otpevao. Bolje je otpevao drugu pesmu i zašto da ne.”

Dok je Marina pričala, Ceca se došaptavala sa Harisom. Milan je to primetio, pa ju je upitao: “Ceco, je l se slažeš da on lepo peva, ali nije za pet ili”. “Ja se slazem da je on za pet, odlučno je odbrusila Ceca.

“Aman Ceco, tebi je sve večeras za pet. Svi su ti za pet” zamerila je Marina. “A vama su svi za tri ili za četiri!” branila se Ceca. “Neki su mi i za dva”, dodala je Marina. “Ko je ovde na levu nogu ustao? Marina i Miroslav!” zaključila je Ceca. Miroslav je upitao Ibrahima da oceni svoj nastup. “Momčino, pusti ti žiri. Šta ti misliš, za koliko si stolica pevao večeras” Ibrahimu je isprva bilo neprijatno da odgovori na pitanje, ali je, uz ogromnu pomoć publike, rekao: “Evo publika… Pa vidite, sada imam veliku tremu. Ne osećam se baš tako, ali mislim da je za pet. Po mome!”

Kandidat je dobio 4 glasa i ide u baraž.

izvor: kurir

Kategorije: Pinkove Zvezde, Pinkove Zvezde 2014 - 2015

Tagovi: , ,